Drumfanfare Hengelo maakt deel uit van de Federatie Hengelose Muziekverenigingen.

De Federatie van Hengelose Muziekverenigingen (FHM) heeft ten doel het behartigen van de belangen en bevorderen van de samenwerking tussen die verenigingen te Hengelo (Overijssel) welke de instrumentale muziek beoefenen.

Ons verenigingsgebouw is Buurt- en Speeltuinvereniging  De Jeugd.

In dit gebouw bevindt zich o.a. ook Keyboardclub de Opmaatjes en Vogelvereniging PJ Helder

Met een aantal Duitse verenigingen bestaat een jarenlange vriendschap. Elk jaar zijn wij in Gevelsberg om samen met de muzikanten van Spielleute Vereinigung Gevelsberg de Kirmeszug te lopen. Elk jaar weer een feestje.

Met o.a.  Freies Musikkorps Senden, Fanfarenzug Elche Vorsfelde, Spielmannszug und Blaskapelle Schwagstorf bestaat een jarenlange vriendschap.

Deze pagina zal zo snel mogelijk up-to-date worden gemaakt.