Als vereniging zijn wij heel blij met onze hoofdsponsor, Spekschoor Industriele Reiniging.

Naast deze sponsor zijn onze leden met diverse activiteiten bezig om geld binnen te halen voor het aanschaffen van instrumenten, reparaties, maar ook kleding en uniformen. Als subsidie onafhankelijke muziekvereniging is dit belangrijk voor het financiele welzijn.

De Vrienden van Drumfanfare Hengelo zetten zich in voor de vereniging dmv verkoop van sieraden, kleding, instrumenten via Guess what? Clothes, Hats, Jewelerie and more 4 sale!, tapdiensten op festivals en feesten. (Binnenkort vind je ook een overzicht op onze verkooppagina)

En dan hebben we diverse particuliere Vrienden van Drumfanfare Hengelo ยด66 die ons ondersteunen.

Wil je meer info over onze Vrienden van? Stuur ons een e-mail of kom langs!

De actie Help Barry aan een bariton is afgerond!

Van de Rabobank Centraal Twente hebben wij via het Rabofonds een cheque overhandigd gekregen. En het was ontzettend leuke overhandiging!

Nogmaals hartelijk dank, namens Barry en namens ons allemaal!