Categorie: PR Crew

Categorie: PR Crew

Serenade 50 jarig huwelijksfeest
11 mei 2022 PR Crew Simdaa

Gisteravond een superleuke serenade mogen brengen voor een 50 jarig huwelijksfeest. En…dit was het laatste optreden van Drumfanfare Hengelo…….in dit uniform. Zaterdag zie je ons in de binnenstad in onze ‘nostalgische’ outfit tijdens 150 jaar REURING in de Stad.

Lees verder
Nieuwe carriers voor de tamboers!
28 april 2022 PR Crew Simdaa

Nieuwe carriers voor de tamboers! We hebben ze al gedragen tijdens de laatste serenade, maar willen ze natuurlijk ook even in de spotlights plaatsen.

Lees verder
Yes!
26 maart 2022 PR Crew Simdaa

Ze hangen weer! Twee jaar waren de muren kaal, maar vandaag met een kleine groep 2 van onze bekerkasten en een van de vaandels weer op hun plek gehangen. De grote zaal voelt weer als thuis!

Lees verder
Wij zijn op zoek naar jou!
18 maart 2022 PR Crew Simdaa

Wij zijn op zoek naar jou! Zoek je een leuke actieve bezigheid waar je muziek, plezier, beweging en gezellige mensen vind? Niet verder zoeken! Bij ons ben je aan het juiste adres ! Onze Drumfanfare heeft ruimte voor nieuwe leden die een blaasinstrument willen bespelen. We stellen hierbij voor de cornetline. Een spontaan team dat

Lees verder
Sponsoring zonder dat het u geld kost
12 september 2021 PR Crew Simdaa

Met op de eerste plaats het maken van muziek is onze repetitie gevuld met het instuderen van nieuwe muziekstukken en natuurlijk het doorspelen van de bestaande nummers. Hier wordt ijverig aan gewerkt. Maar als muziekvereniging heb je hiervoor instrumenten nodig, en bladmuziek, en in ons geval uniformen. Hiervoor vragen wij uw deelname. Het hele jaar

Lees verder