Sponsoring zonder dat het u geld kost

Met op de eerste plaats het maken van muziek is onze repetitie gevuld met het instuderen van nieuwe muziekstukken en natuurlijk het doorspelen van de bestaande nummers.

Hier wordt ijverig aan gewerkt.

Maar als muziekvereniging heb je hiervoor instrumenten nodig, en bladmuziek, en in ons geval uniformen.

Hiervoor vragen wij uw deelname aan sponsoronderdelen. Op dit moment hebben we 2 lopende acties:

Het hele jaar door kunt u met uw online bestelling onze muziekvereniging financieel ondersteunen. Dit kan via Sponsorkliks.

U besteld bij Bol.com, of Lidl-shop? Misschien MediaMarkt of BonPrix? Ga via de bovenstaande link naar de sponsorklik pagina van Drumfanfare Hengelo, en met uw bestelling zorgt u voor een sponsoring aan ons, zonder dat het u geld kost.

Op dit moment heeft de Plus een actie waaraan wij ook meedoen, Spaar voor je club (info via Spaarjeclubgezond )

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt u een sponsorpunt. Met deze vouchers kunt u ons sponsoren. Het enige dat u hoeft te doen is deze online aan ons toekennen, en u kunt er zelf wekelijks zelfs cadeaukaarten mee winnen! Natuurlijk mag u deze vouchers ook in de bak van Drumfanfare Hengelo stoppen in de Plusmarkt van het Agathaplein, of aan een van onze leden overhandigen. Dan zorgen wij voor het invoeren.