Spekschoor Industriele Reiniging

Als vereniging zijn wij heel blij met onze hoofdsponsor, Spekschoor Industriele Reiniging. Met behulp van Vincent hebben we bijvoorbeeld nieuwe instrumenten kunnen aanschaffen. Voor een muziekvereniging een belangrijk deel van de uitrusting.

Naast deze sponsor zijn onze leden met diverse activiteiten bezig om geld binnen te halen voor het aanschaffen van instrumenten, reparaties, maar ook kleding en uniformen. Als subsidie onafhankelijke muziekvereniging is dit belangrijk voor het financiele welzijn.

 

De Vrienden van Drumfanfare Hengelo

De Vrienden van Drumfanfare Hengelo zetten zich in voor de vereniging dmv verkoop van sieraden, kleding, instrumenten via Guess what? Clothes, Hats, Jewelerie and more 4 sale!, tapdiensten op festivals en feesten. (Binnenkort vind je ook een overzicht op onze verkooppagina)

En dan hebben we diverse particuliere Vrienden van Drumfanfare Hengelo ´66 die ons ondersteunen.

Wil je meer info over onze Vrienden van? Stuur ons een e-mail of kom langs!

 

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting.

 

 

 

De actie Help Barry aan een bariton is afgerond!

Van de Rabobank Centraal Twente hebben wij via het Rabofonds een cheque overhandigd gekregen. En het was ontzettend leuke overhandiging!

Nogmaals hartelijk dank, namens Barry en namens ons allemaal!